Du har valgt:

Marketingchef til Destination Fyn

Destination Fyn er den officielle fynske klynge inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Klyngen er baseret på et offentligt-privat samarbejde, der faciliteres af et klyngesekretariat under Erhvervshus Fyn og tæller flere end 200 medlemmer fordelt på kommercielle virksomheder, kommuner, turistbureauer samt en række forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Gennem identificerede styrkepositioner og strategiske udviklings- og markedsføringsindsatser er målet at skabe vækst og styrke fynsk oplevelsesøkonomi.

Trin 1
Persondata
Trin 2
Dokumenter
Trin 3
Bekræft ansøgning

Send ansøgning

Det tager kun et øjeblik at sende din ansøgning. Ansøgningsprocessen består af tre simple trin.

Undervejs har du mulighed for enten at indtaste din ansøgning eller uploade den og eventuelle andre dokumenter som vedhæftede filer.

Din ansøgning er først afsendt når du har gennemført alle tre trin.

 

Denne service anvendes til at sende en ansøgning til virksomheden Erhvervshus Fyn. Alle de oplysninger du afgiver i forbindelse med registering af din ansøgning behandles fortroligt og vi forpligter os til at overholde den til enhver tid gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personlige data.
Vi opbevarer din ansøgning i op til 12 måneder, men vi kontakter dig kun vedrørende eventuelle andre relevante stillinger, hvis du giver tilladelse til dette i forbindelse med registrering af din ansøgning.
JobNext anvendes som serviceudbyder i forbindelse med registrering og behandling af ansøgninger. Alle de oplysninger du afgiver er dog udelukkende tilgængelig for os og hverken JobNext eller andre virksomheder har adgang til at anvende de oplysninger du afgiver.

  Jeg accepterer


Powered by JobNext